Home » » Malas nak fikir tajuk

Malas nak fikir tajuk

Assalamualaikum wbt...
Yeah! Done with one! Erkk.. Before that.. Alhamdulillah.. 5 more paper to go. Banyak lagi ni. Mata dah ala-ala en.panda. Bukan sebab tak tidur malam study tapi sebab memang tak boleh tidur! Aduhh.. Mahu buat lagu mana ni. My kawan sampai minum ubat batuk semata-mata nak bagi tidur...huhu.. Kalau aku boleh minum ubat batuk tu dah lama aku minum tapi sebab tak kena dengan anak tekak yang sangat-sangat cerewet ni so tak boleh la kan.

 Semuanya gara-gara minggu studyweek yang terlalu panjang. 2 minggu tu. Oleh sebab lama sangat cutinya maka ramai lah member-member yang berpusu-pusu nak balik kampung. Yang tak balik kampung macam aku dan kawan aku ni stay jela kat kolej kononnya study la. Tapi hampeh.. 

Malam-malam dok tengok movie sampai dah tak reti nak berhenti. At last kesannya sampai minggu exam ni. Tak pandai nak tidur malam! Yang pelik tu masuk dewan exam tak mengantuk pulak. Yela dok tengok soalan banyak sangat tak sempat kot nak pandang kiri kanan. Apa-apa pun Alhamdulillah.. Masih boleh menjawab dengan tenang. Walaupun sebenarnya dalam hati ini gemuruh bagai tapi muka still kena comel okey!hahah...(ayat nak gembirakan hati sendiri ni..)

Tengah minggu exam pun sempat lagi nak update blog. Sangat-sangat sempat! Rasa macam tak seronok kalau satu hari tak buka blog. Dah jatuh cinta dengan blog ni. Pengakuan terbuka ni. >_< . Okey la. Entri ni sekadar entri kosong. Hanya ada cerita aku. (tiba-tiba rasa nak bercerita..) Orang yang selalu dok melayan aku bercerita dah tak ada. So aku pun berceritalah kat blog ni. Hopefully KAMU membaca ini. 

Sedikit kata-kata untuk KAMU. Andai marah mu disebabkan dari  keterlaluan aku dalam berkata maaf ku pinta. Sesungguhnya tidak pernah terlintas di hati untuk melebihi taraf mu. Jalan yang KAMU pilih sekarang adalah pilihan mu. Mungkin ada niat mu yang tersirat. Tapi diri ini dah tak kisah. Asal KAMU bahagia dengan jalan mu. Andai "angin" mu telah reda KAMU tahu di mana boleh mencariku. 

p/s:

Jangan malas-malas wahai hati..."tanpa mujahadah kamu tak akan ke mana-mana dila"

May Allah bless us! Mood sangat-sangat tenang hari ini.. Mungkin sebab dapat ganti tidur lepas balik exam tadi..huhuu (^___^)

18 comments:

cikji said... [Klik sini untuk balas]

stdy week la ek,,gud luck 4 ur exam..minum ubat batuk?? uikss,ckp kt dia xbaik utk kesihatan :)

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@cikji
dah lepas 1paper dah pun..minum ubt batuk sbb nk bg tidur..huhu..mmg xelok pun..;)

E n t o y C a i r o said... [Klik sini untuk balas]

kamu??

hehehe...

haaa..kantoi...

kikiki...

btw,bitaufiq wanajah..

ABU said... [Klik sini untuk balas]

yeah!! aku paling suka movie marathon..hahaha

cikida said... [Klik sini untuk balas]

ya,,sy juga sudah jatuh hati dengan blog kmu..hehe..
neway,,sme je cam sy,stdy week mmg x jln lnsong,,asik jln mubii je...ngee..gud luck k..all the best !..=)

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@E n t o y C a i r o
hahah..mcm2 gaya ketawe tuu..neway..tq..untk entoy jugak..smoga brjaya dgn cemerlang..

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@ABU
ada peminat movie jugak di sini nmpaknya...huhuu

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@cikida
Allah..sgt2 terharu..huhu..tq so much!
mggu study week adlh minggu tuk lyn muvie..=)

cikcomot said... [Klik sini untuk balas]

good luck ye..

chaiyok2 ! !

:)

mommylavender said... [Klik sini untuk balas]

selamat menjawab dengan jayanya...

Fatin Najwa said... [Klik sini untuk balas]

saya jatuh hati dengan blog ini :)

cik sakura said... [Klik sini untuk balas]

good luck ye dari cik sakura..

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@cikcomot
ohh..tqvm!=)

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@mommylavender
insyaallah..mekasih mommy..=)

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@Fatin Najwa
xde apa2 pun kat blog ni..btw terima kasih sgt2..smoga ade manfaat..sgala kebaikan kembali pd allah..=)

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@cik sakura
thank u cik sakura..=)

amoi~ said... [Klik sini untuk balas]

mls nk pikr tajuk?? hah!! letak tajuk nie je...my amoi! wawawa...=p
all da besh 4 ur exam ye kak....caiiyookkk..

cik sakura said... [Klik sini untuk balas]

good luck ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...