Home » » e.x.a.m.m.o.o.d.

e.x.a.m.m.o.o.d.

Assalamualaikum wbt...
Rasa dah lama sangat tidak menconteng-conteng di sini. Aku benar-benar dalam kesibukan. Tak pernah rasa sibuk macam ni. Sibuk apa?? Aku pun tak sure la. Korang layankan jelee...

My final exam is coming!!! Tapi satu buku pun tak buka lagi ni kecuali mukabuku. Memang tiap-tiap hari aku buka.

11 May-25 May.. Tak ada masa aku nak update blog tapi itu tidak bermakna "no blogging"!huhu.. Doakan kejayaan diri ini. Semoga exam ni akan menjadi exam terakhir aku di sini. Amin ya Rabb...

14, 15, 16..tanpa gap!adehh.. 


Kepada sahabat-sahabat yang berada dalam mood exam, selamat berjuang di medan peperiksaan.
Semoga dipermudahkan untuk menjawab. Insyaallah..
Pray for our success!


p/s:   
Adakah kita hanya akan sedar dan memahami apa yang diinginkan oleh ibu dan ayah setelah kita sendiri menjadi seorang emak atau menjadi seorang bapa? Kalau begitu, kita mungkin sudah terlewat..(-_-)
-selamat hari ibu-

12 comments:

mommylavender said... [Klik sini untuk balas]

semoga dipertenangkan hati tika menjawab peperiksaan...n dapat result gempaqqqqq~

HS said... [Klik sini untuk balas]

cik dila yg chumels, salam ukhwah..!!

ya Allah, Kau lapangkanlah dada dan fikiran saudaraku ini.. Kau permudahkanlah dia menghadapi peperikasaan dan menjawab semua soalan..ameen3x, ya rabbal 'alameen.

Qaseh Qistina said... [Klik sini untuk balas]

gud luck ya =)
sama la..tgh exam jugak..

Nora aimie said... [Klik sini untuk balas]

same la kite mid..14,15,16 takde gap..:p

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@mommylavender
amin2..mekasih mommy..^^

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@HS
Allah...time kasih di atas doanya ukhti..amin2 ya rabb..salam ukhuwah jugak!=)

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@Qaseh Qistina
tq!pray doa 4 our success..=)

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@Nora aimie
nora, jadual final sem ni la yg pling teruk sekali kan2..penat2..huuu

cikida said... [Klik sini untuk balas]

gud luck dear,,,wish u all the best k..=) caiyok2 !!

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@cikida
tq so much..=)

TORIQULJANNAH said... [Klik sini untuk balas]

salam..bge yang lom habis exam tu teruskan perjuangan..gudluckk..

cik dila said... [Klik sini untuk balas]

@TORIQULJANNAH
wslm..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...